Home » News » Rawmadness ‘presents Sasha F’

Rawmadness ‘presents Sasha F’

Rawmadness: het is inmiddels een begrip geworden in Bredevoort en omstreken. Sinds het begin in februari 2011, is elke editie een behoorlijk succes te noemen geweest. Dat zijn er inmiddels alweer vier en dat maakt het nu dus tijd om extra hard uit te pakken met deze speciale vijfde editie! Dat gaat gebeuren op zaterdag 7 april in de vaste ‘Rawmadness-tempel’ café Misterpoort te Bredevoort.

Onder het mom ‘wat je van ver haalt, klinkt lekker’ is voor deze editie dan ook een zeer speciale gast aangetrokken, namelijk niemand minder dan de Finse sensatie Sasha F! Deze DJ/producer stond eerder al op enkele grote feesten zoals Decibel en Q-base en zijn tracks hoor je ook regelmatig voorbij komen op feesten. Menig hardstyle liefhebber zal dit nieuws dan ook letterlijk en figuurlijk als muziek in de oren klinken. Het toeval wil dat met deze vijfde editie ook vijf artiesten er voor gaan zorgen dat Bredevoort wederom op deze avond op haar grondvesten zal staan schudden.

No Logic draait al sinds het begin mee en is daarmee inmiddels een vertrouwd gezicht bij de vaste bezoeker. Hij zal het genoegen hebben om de aftrap van deze avond te verzorgen. Nieuwkomer op Rawmadness is Full Effect. Deze DJ timmert inmiddels aardig aan de weg en wil dan ook graag op 7 april laten zien dat hij prima binnen de Rawmadness-familie past. Ook voor de eerste keer aanwezig in Bredevoort is Onno Morsch, beter bekend als Lanoz. Deze DJ heeft al meer dan eens bewezen dat hij garant staat voor het typerende hardere werk en zal ongetwijfeld eer doen aan de naam van het feest. De man waar het allemaal mee begon, DJ Dymonic, mag natuurlijk niet ontbreken in de line-up en zal op dit jubileum alle registers open trekken om nog andermaal te bewijzen waar Rawmadness haar naam aan te danken heeft. Een goed feest kan natuurlijk niet zonder goede host en met MC Skullcrusher lijkt dit dan ook absoluut geen probleem te worden.

Kortom, de vijfde editie van Rawmadness belooft er één uit het boekje te worden. Met dit feest wil de organisatie flink uitpakken en laten zien dat ze klaar zijn voor hopelijk nog veel meer edities!

Iedereen die graag op de hoogte wil blijven van Rawmadness kan daarvoor terecht op de Facebook pagina en via @Raw_Madness op Twitter.com.

Leave a Reply

MORE

Lanoz Latest Tweets

Highlighted events

    No events to show